BDSM, ik beheers je! (e-boek) – niet meer beschikbaar

 

Een boek voor mensen die BDSM-behoeften in zichzelf ontdekt hebben

Dit boek is niet meer beschikbaar.
Daar waar het eerste boek, ‘Ik wil je beheersen!’, zich meer richt op mensen die nog met vragen zitten omtrent BDSM en hun BDSM-geaardheid, gaat dit tweede boek een stap verder. Het richt zich tot mensen die voor zichzelf al uitgemaakte hebben dat ze die behoeften en verlangens hebben. Het hebben daarvan wil nog steeds niet zeggen dat ze er ook wat mee gaan doen, laat staan, moeten doen.

Maar ook mensen die zich de vraag stellen: “Is het wat voor mij?” zullen hier genoeg naar hun gading in kunnen vinden. Dit boek biedt extra informatie voor hen die zichzelf en anderen beter willen leren begrijpen. Het bevat opnieuw veel ‘how to-informatie’ en geeft ook meer vertaling naar de praktijk. Hoe breng ik het in mijn leven? Hoe hebben anderen het in hun leven gebracht? Kan ik daar zelf wat mee? Hoe leer ik voor mezelf betere keuzes te maken?
Hier brengen diverse mensen een stuk van hun verhaal; hoe hun ontwikkeling verliep, hoe ze gevonden of niet gevonden hebben.

Dit boek bevat ook veel informatie die werd verzameld via bezoekers van de website Stichting Info BDSM en van de mail-, message- en chatgesprekken met deze mensen. Begin januari 2012 ging die website online en kwam de werking van deze Stichting in een stroomversnelling terecht. Aanvankelijk een stroomversnelling van kritieken, van negatie, maar daarna snel ook van vele vragen, contacten, soms teleurstellingen en gelukkig ook talrijke successen. Dit tweede boek blikt daarop terug en put hieruit om dit boek rijk te stofferen met belevingen en ervaringen van mensen.

Verder bevat dit boek topics over wat bijzondere verlangens en fantasieën, over recent onderzoek naar de psychologische karakteristieken en over de beleving van BDSM’ers en … heel veel getuigenissen.

In totaal hebben 35 mensen meegewerkt en -geschreven aan dit boek:  Alcinda, Andreas, Anna, een anonieme Domina, Britt, Cara, Constance, Danny, David, Emma, Ester, Femke, Fleur, Floor, Gonnie, Hilde, Jantien, Jeanine, Jim, kes, Lynn, Maartje, Manon N., Marcel, Marloes, Miss Twinky, Mr. M, Peter, Raven, Renee van Amstel, Shaqila, Steffie, Suardian, Vlechtje en Wolf.

Recensies “BDSM, ik beheers je!”

Een uitgave van Triskeleon, 2013, 371 pag.