Stichting Info BDSM

Wie is Stichting Info BDSM?

De Stichting is een feitelijk verband van vrijwilligers uit Nederland en Vlaanderen (opgericht in 2011) en heeft geen juridisch, noch fiscaal statuut. Het is een groep mannen en vrouwen die zich tot doel gesteld hebben om objectieve (lees: vrij van enig eigenbelang) informatie over BDSM te verspreiden.

BDSM staat voor Bondage & Discipline – Dominantie & Submissie – Sadisme & Masochisme.

De mensen achter deze Stichting zijn BDSM-ervaren en elk teamlid heeft zijn of haar professionele sociaal-psychologische achtergrond en deskundigheid. De doelstelling is zoekenden zoveel mogelijk bij te staan door mentoring en informatieverspreiding, eventuele doorverwijzing.

Wat doet Stichting Info BDSM?

Je kan een beroep op deze Stichting doen als je vragen hebt rondom jouw BDSM-behoeften, jouw oriëntatie in de BDSM-wereld, jouw zoektocht naar wie je bent en wat je wilt.

De mensen achter deze Stichting wensen anoniem te blijven en die anonimiteit bieden ze ook jou aan. Zij zoeken geen speelpartners, geen dates, geen irl-contacten. Flauwe grappenmakers zien ze liever niet. BDSM-beleving kan heel mooi zijn, maar het blijft wel een wereld waarin ook risico’s op de loer liggen. Zij geloven in één zaak: met degelijke (zelf)kennis kom je het verst!

Zorgprofessionals kunnen ons hier mailen op seksinjepraktijk (at) gmail (dot) com of via het contactformulier

——–

Mensen die persoonlijke vragen hebben verwijzen we door naar de daarvoor voorziene website: Stichting Info BDSM Aldaar worden jouw vragen naar best vermogen en in alle discretie beantwoord. Geef ons even de tijd om jouw mails te beantwoorden. Wij zijn een stichting van vrijwilligers en hebben hiernaast ook onze andere verantwoordelijkheden en bezigheden.

In de mailbox van de Stichting Info BDSM zijn jouw vragen hartelijk welkom! Rechtstreeks mailen kan op stichtinginfobdsm (at) gmail (dot) com of klik volgende link: Stichting Info BDSM